neděle 6. března 2022

´CULTURE_PLUSˇ

 

neděle 6. března 2022

>> CULTURE_PLUS.Live >>

´HUMAN RIGHTS´ (úvodní stránka webu) 

´HUMAN RIGHTS´ .. Autor: JIŘÍ PELÍŠEK ( JESUS SCHOOL ) ... Email: [ JPelischek@outlook.com ] + [ JPelischek@protonmail.com ] / Duplicitní Email PROTO, ŽE Emaily MI umí nejednou RŮZNĚ, i SABOTÉRSKY TRUCOVAT / 


VÍTEJTE ! NA ZDEJŠÍCH MÝCH ´JP´ WEB_STRÁNKÁCH..

[ HOME PAGE_CZ: (1), (2) >> Multi_Language_Translate_Version_WebSite >>

( Hlavní stránka  ) CHOOSE TO LANGUAGE >> GOOGLE TRANSLATE >> 

 ~~

Ru:МОЕ ПОСЛАНИЕ К РОССИЙСКОМУ..НАРОДУ,РОССИЙСКОЙ АРМИИ..

РОССИЙСКОЙ АРМИИ И ЧАСТНОЙ АВИАЦИИ,ПИЛОТАМ,

ЖЕНЩИНАМ-ПИЛОТЧИКАМ..: 

( >> DOWNLOAD THIS FREE INFO DOCUMENT IN LANGUAGE "RU / CZECH" ..*PDF / 34 stran formátu A4 / )

~~

 FOTO JP : DEN OBRÁNCŮ UKRAJINY V PRAZE.. 10/2022:


O ČEM JSEM DOPOSUD DÁLE PSAL .. NAPSAL :

SAXÁNA BY ŘEKLA: MĚL BY JSI ŘÍCT: !!! "UŽ_DOST" !!!

~~

12/2022..: !!! MŮJ VZKAZ VLADIMÍRU_PUTINOVI a spol., ( TÉŽ. RUSSIA SYSTEMS HITLERO DEPARTMENTU ):

CZECH LANGUAGE: PUTINE A SPOL. !!! TY ZMRDE !!! ZHEBNI !!! (!!! ZEMŘI..CHCÍPNI !!!) A CO NEJDŘÍV !!! TY HOVADO ZASRANÝ !!!
..
https://www.blesk.cz/galerie/zpravy-valka-na-ukrajine/1197616/tatu-s-detmi-zastrelili-mamu-znasilnili-a-uskrtili-ukrajinci-zverejnili-tvare-vrahu?foto=0
..
https://www.denik.cz/z_domova/ministerstvo-vnitra-putin-valka-20221028.html
..
YOUR SAY NO UNDERSTAND ?? MY NO INTERESTING!!! YOU TRANSLATE, YOU SENIL DEMENT / TY ZRŮDO A SPOL WITH SHOJGU, PESKOV, LAVROV A SPOL !!! PUTLERE !!! RUSSIA IS SS_RUSSIA HITLERO FASCISM ,,DEPARTMENT" SYSTEM !!! THIS HITLERO SYSTEM MUST TO BE: DEADS !!!
..
GEORGIJ PELISCHEK ( JP )
( https://HumanRights4.Live )

*~~*

~~~

3/2022..: !!! MŮJ VZKAZ VLADIMÍRU_PUTINOVI a spol., RUSKÉ_ARMÁDĚ: !!! PŘESTAŇTE, !!! ,,VY_FAŠOUNI" !!! VÁLČIT_NA_UKRAJINĚ !!! i_SE_ZÁPADEM !!! S_KAŽDOU STŘELOU VAŠÍ SI ZHORŠUTEJE SVOU SITUACI, I SITUACI RUSKÉHO_LIDU..V TRESTU NEBES, KTERÝ NA SEBE KAŽDÁ VAŠE STŘELA, MÍŘENÁ NA UKRAJINU, NA UKRAJINSKÉ OBYVATELSTVO, ..ČI JINAM ÚTOČNĚ.., V ČASE VÁŽE.. A KTERÉMU NEUNIKNETE. JEN DĚLÁTE ZBYTEČNÉ PŘÍKOŘÍ SVĚTU, I SOBĚ. !!! (JP)

 ~~

4.8.2022.. : ČT24 Česká televize.cz .. Kreml vydal příručky k šíření propagandy. Vytvářejí paralely mezi historií a dnešní válkou:


JP: OD KDY SE KŘESŤANÉ, PUTINE, TY SRÁČI, KŘTÍ.. SVĚTÍ

 FAŠISTICKO ÚTOČNĚ KRVÍ OBYVATELSTVA, DĚTÍ, 

TĚHOTNÝCH ŽEN, SROVNÁVÁNÍM ŠKOL, NEMOCNIC,

 PORODNIC, OBYDLÍ LIDÍ..MĚST, VESNIC, ZNÁSILŇOVÁNÍM 

ŽEN, RABOVÁNÍM, VRAŽDĚNÍM JEJICH MANŽELŮ  

PRO_KLID PŘI JICH ZNÁSILŇOVÁNÍ?? NA UKRAJINĚ, 

I V SÝRII.. TY ZRŮDO!!! TY SRÁČI!!! TY HAJZLE!!! S TVÝM SI

 a'KYRILEM SI JDĚTE I S TVÝMA KUMPÁNY, LAVROVEM,

 SHOJGU, PESKOVEM.. DO ŘITI VAŠÍ,VY HOVADA, 

A NEVRACEJTE SE!!! KRETÉNE!!! PATŘÍTE KE ZDI !!! 

/ https://CulturePlus.Live

CULTUREPLUS.LIVE

/ ČT24..Včera..Administrativa Vladimira Putina v červenci rozeslala ruským provládním médiím a politikům dvě nové příručky. Dokumenty obsahují návod, jak v představách veřejnosti vytvářet paralely mezi současnou ruskou válkou na Ukrajině a historickými událostmi. První z příruček poukazuje na takzvané svěcení Rusi v roce 988. Druhá příručka připomíná bitvu na Něvě z roku 1240. Dokumenty viní z války na Ukrajině „kolektivní Západ“, který podle nich strávil téměř tisíciletí útoky na Rusko ve snaze zmocnit se jeho přírodních zdrojů a zničit pravoslavnou církev. Píše o tom ruský opoziční server Meduza, který získal kopie obou příruček.

V úvodu první příručky autoři podle serveru poukazují na údajné podobnosti mezi tím, kdy první křesťanský vládce Kyjevské Rusi, k němuž se Rusko hlásí, pokřtil obyvatele Kyjeva, a probíhající válkou na Ukrajině.

„Svěcení Rusi se stalo základem pro posílení a jednotu ruského státu na stovky let. Pravoslavná víra učí soucitu, lásce k bližnímu a toleranci k druhým. Tyto hodnoty se staly základem ruské civilizace a umožnily Rusku sjednotit stovky odlišných národů. Dnes se příslušníci všech ruských etnik opět sjednotili v odporu proti bezbožníkům a na obranu tradičních hodnot a práva našich dětí žít v souladu s nimi,“ cituje Meduza dokument.

Odkaz


Mapy ukážou pestrost Ukrajiny i složitost jejích dělicích linií

Kreml v návodu také svaluje vinu za vypuknutí války na „kolektivní Západ“. Autoři příručky doporučují, aby se média a veřejně činné osoby vyjadřovaly o příčinách války tak, že „konflikt na Ukrajině byl vyvolán rukou západních zemí, které poskytly Ukrajině zbraně. Ukrajina se měla stát nástupištěm pro útok na Rusko. Strategický cíl kolektivního Západu je po staletí neměnný: zadržet, oslabit, rozložit a zcela zničit Rusko,“ stojí podle serveru v dokumentu.

Příručka zároveň vysvětluje ruskou agresi jako „boj proti bezbožníkům“, které autoři charakterizují jako „násilníky, zloděje a vrahy, kteří v nic nevěří a kteří věří, že je to zbavuje morální odpovědnosti vůči ostatním lidem“. Dokument rovněž instruuje mediální představitele a politiky, aby tvrdili, že ukrajinští vojáci „přinášejí oběti a provádějí rituální zabíjení“ a že ženy a děti používají jako živý štít.  

Ruské propagandistické kanály se ostatně masivnímu zveličování a zkreslování ukrajinského nacionalismu věnovaly ještě před vydáním nových příruček. Server připomíná, že například na začátku června se v titulku agentury RIA Novosti objevilo tvrzení, že „satanismus a okultismus se staly ideologií ukrajinských národních praporů“.

Odkaz


„Sádelnatý Porošenko a kreatura Zelenskyj.“ Ruská televize se ostře naváží do ukrajinských voleb

„Preventivní úder“

Druhá příručka popisuje analogie mezi válkou na Ukrajině a bitvou na Něvě, při níž roku 1240 Novgorodská republika porazila Švédy. Autoři v ní tvrdí, že „kolektivní Západ“ se snaží zničit Rusko už po staletí. Konkrétně jako na nepřítele ukazují v různých dobách na řád Teutonských rytířů, Švédsko, Polsko-litevskou unii, Napoleonovu říši, Třetí říši a NATO.

Všechny tyto subjekty podle dokumentu měly stejnou taktiku – poštvat „národy žijící v blízkosti hranic (Ruska)“ proti ruskému státu. Autoři zde vyvozují přímou analogii s „kolektivním Západem, který napumpoval Ukrajinu zbraněmi a otevřel na jejím území síť biolaboratoří“. Příručka také mluví o ruských vojácích jakožto o bojovnících s nacismem.

Kreml v dokumentu tvrdí, že Západ chce zničit Rusko, aby se dostal k jeho zdrojům – nerostným surovinám. Média a veřejně činné osoby jsou proto instruováni, aby všechny tyto argumenty používali a vedli čtenáře a posluchače k závěru, že válka na Ukrajině byla „preventivním úderem“. To ostatně opakovaně tvrdí i ruský prezident.

Odkaz


168 hodin: Část opozice souzní s ruskou propagandou o Ukrajině

Citace z příruček

Meduza dohledala a zveřejnila v textu i několik případů, kdy ruská provládní média použila argumenty z příruček. Jeden z článků například obsahuje věty a odstavce zkopírované přímo z jedné z nich. Článek také popisuje „boj Ruska proti bezbožníkům“.

Jiný příklad, který server uvádí, zase vysvětluje podobnosti mezi bitvou na Něvě a „speciální operací“, jak Kreml invazi na Ukrajině nazývá. Meduza dodává, že po zveřejnění jejího článku jí šéfredaktor média publikujícího text k tomuto tématu sdělil, že bitvu na Něvě si vybral autor a redakce nekoordinovala své kroky s Putinovou administrativou.

Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov na žádost Meduzy o komentář podle serveru nereagoval.

Odkaz


Hvězda ruské propagandy má v Česku firmu, která je ale jen „kasičkou“

Autor gla zdroj:
Meduza.io
,
ČT24

Vydáno pod Rusko-ukrajinský konfliktSvětMédiaRuskoRuská invaze na UkrajinuZápadní světVladimir PutinPropagandaNATONacistické NěmeckoKyjevUkrajinaKyjevská RusNapoleon BonaparteDmitrij PeskovNěva

Související články

~~

!!! >> VIDEO ZUZANA ČAPUTOVÁ promluvila rusky k vojakům a velitelům Putina !!! << >> Prezidentka SR Zuzana_Čaputová vyzvala ruské vojsko.., vojaky a velitele, aby ukončili válku na Ukrajině. Při každém jednom zmařeném civilním životě porušují vojenskou disciplínu a strácejí důstojnickou čest. !!! Uvedla to na sociální síti. <<

~~

Cz : Můj VZKAZ RUSKÉMU.. LIDU, RUSKÉ ARMÁDĚ..RUSKÉMU ARMÁDNÍMU i PRIVÁTNÍMU LETECTVU, PILOTŮM, PILOTKÁM.. : 

 VLADIMÍR PUTIN A JEHO REŽIM VÁS VŠECHNY PO VÍCE DESETILETÍ JEN A JEN OBELHÁVÁ SVOU ZVRHLOU PROPAGANDOU VŮČI SPOLEČENSTVÍ LIDÍ V ZEMÍCH, SMĚREM NA ZÁPAD. VLADIMÍR PUTIN A SPOL UMÍ A CHTĚJÍ ŽÍT SI JEN PAPALÁŠSKY S PROVOZOVÁNÍM ZLA..ÚTOČNĚ VÁLEK..ROZBOMBARDOVALI ÚTOČNĚ CIVILNÍ OBJEKTY..ŠKOLY,..ŠKOLKY..NEMOCNICE..V SÝRII, NYNÍ TAKÉ NA UKRAJINĚ. STŘÍLEJÍ VOJÁCI PUTINOVY NA JEHO ROZKAZ ZVRHLE FAŠISTICKÝ DO LIDÍ NA UKRAJINĚ, KTEŘÍ S TAŠKAMI BEZE ZBRANÍ, S DĚTMI, SE CHTĚJÍ JEN DOSTAT NĚKAM DO BEZPEČÍ, TITO LIDÉ UMÍRAJÍ POD JEJICH STŘELBOU, UMÍRAJÍ TAK I S NIMI JEJICH DĚTI. UMÍRAJÍ TAKÉ POD TROSKAMI, NYNÍ UŽ NĚKOLIKÁTÝ DEN SLIBUJE RUSKÁ ARMÁDA, ŽE OTEVŘE HUMANITÁRNÍ KORIDOR V MĚSTĚ MARIUPOL, S UTIŠENÍM STŘELBY, NA MÍSTO TOHO STŘÍLEJÍ POŘÁD, OSTŘELUJÍ MĚSTO, STŘÍLEJÍ DO CIVILISTŮ NA CESTĚ, SADISTICKY..TITO LIDÉ NA MÍSTĚ POD TOUTO PALBOU UMÍRAJÍ , VEDLE NICH JSOU ZBALENÉ KUFRY,, DOMÁCÍ ZVÍŘÁTKA V PŘENOSNÉ CESTOVNÍ KLECI, NAPŘÍKLAD JSEM VIDĚL NA JEDNÉ FOTCE KOČKU TAKTO, VEDLE NÍ MRTVÍ, ZASTŘELENÍ JEJÍ UKRAJINŠTÍ LIDŠTÍ RODINNÍ PŘÍSLUŠNÍCI. PRÁVĚ ZASTŘELENÍ, LEŽÍCÍ VEDLE NÍ NA ZEMI. 

REŽIM VLADIMÍRA PUTINA A SPOL..RUSKÉ DUMY, VÁS, RUSKÝ LIDE, UDRŽUJE PO DLOUHÁ DESETILETÍ VE SVÝCH ZVRHLÝCH, NEHORÁZNÝCH, LŽÍCH. K TOMU SE PŘIDAL I REŽIM ALEXANDRA LUKAŠENKA. KOOPERUJÍ SPOLU NA SROVNÁVÁNÍ UKRAJINY SE ZEMÍ, BOMBARDOVÁNÍM JÍ, A NYNÍ TOMU VLADIMÍR PUTIN ŘÍKÁ, I VE STYLU ADOLFA HITLERA. ,SPECIÁLNÍ OPERACE". VLADIMÍR PUTIN, I ALEXANDR LUKAŠENKO A SPOL., A JEJICH PUCFLEKOVÉ, JSOU VÁLEČNÍ ZLOČINCI, DOPOUŠTĚJÍ SE TRVALE ZLOČINŮ PROTI LIDSKOSTII, I NAPŘÍKLAD SVÉVOLNÝM UVĚZŇOVÁNÍM KOHOKOLI, KDO I JEN ŠPITNE, ŽE SE MU..JÍ..TO NELÍBÍ. UVĚZŇUJÍ TAK MNOHO LIDÍ NA DLOUHÁ LÉTA, NIČÍ JIM TAK ŽIVOTY, POD RŮZNÝMI ZÁMINKAMI, JAN PROTO, ABY SAMI NEMUSELI JÍT DO VĚZENÍ ZA SVÉ FAŠISTICKO SADISTICKÉ ZVRHLOSTI, ZA SVÉ ZLOČINY. ABY MOHLI DÁL POBÝVAT VE FUNKCÍCH, POBÍRAT ZA NĚ TUČNÉ STÁTNÍ PLATY, AUTORITÁŘSKO FAŠISTICKO PAPALÁŠSKY.

NYNÍ SE CHYSTÁ VLADIMÍR PUTIN (a spol.) VÁS ODSTŘIHNOUT ZCELA OD GLOBÁLNÍHO INTERNETU, ODPOJIT VÁM JEJ, ABYSTE SE NEDOZVĚDĚLI PRAVDU. 

TOHLE, CO VÁM PÍŠI, JE PRAVDA. 

TENHLE ČLÁNEK, CELOU TUHLE STRÁNKU, SI MŮŽETE >>ZDE I STÁHNOUT<< DO SVÉHO MOBILU, POČÍTAČE, MŮŽETE SI JI TAKÉ TŘEBA I >>VYTISKNOUT<<, A AŽ VÁM PUTIN A SPOL, VYPNE INTERNET, TAHLE PRAVDA VÁM TAK ZŮSTANE. MŮŽETE SI JI  NOSIT V KAPSE, TŘEBA SVÉHO MOBILU, ČI I VYTIŠTĚNOU, I VE SVÉ MYSLI. TAKTO SE O NI MŮŽETE I PODĚLIT S OSTATNÍMI..S OSTATNÍM LIDEM RUSKA. TO, PRO !!DOBRO!! PRO I MÍR NA PLANETĚ ZEMI!! PRO I SOUNÁLEŽITOST,  V DOBRU A EMPATII V LÁSCE I MEZI NÁRODY.

 

TÉMA: "ALIANCE NATO" :

"NATO" JE OBRANNÁ ALIANCE PROTI NÁSILÍ, SVÉVOLNĚ PRVOÚTOČNÉMU, PROTI FAŠISMU. 

"NATO" NENÍ SVÉVOLNĚ PRVOÚTOČNÁ ALIANCE, 

"NATO" KONFLIKTY ANI VÁLKY NEVYHLEDÁVÁ. 

I V TOMTO TÉMATU VÁS VLADIMÍR PUTIN A SPOL OBELHÁVÁ.

DÁVEJTE SI VELMI DOBÝ POZOR NA TO, KOHO VOLÍTE.

A KDYŽ VYCHÁZÍTE DO ULIC, NA PROTESTY, NA DEMONSTRACE, SJEDNOŤTE SE!! VYJDĚTE VŠICHNI!! JE VÁS cca 150 MILIONŮ. VŠECHNY VÁS ZAVŘÍT NEMŮŽOU.

V TOM JE VAŠE SÍLA, V TOM JE I SÍLA PRAVDY.

~~~

Vítejte !

" EVROPO ! " CHCEŠ LI, ABY SE VE SVĚTĚ..ABY VLÁDY SVĚTA..DODRŽOVALY 

LIDSKÁ PRÁVA ? CHCEŠ TO ! CHCETE TO ! LIDÉ EVROPY ( SVĚTA ). VÍM TO !

ZAČNI S TÍM TEDY ´EVROPO´ !! U SEBE !! DODRŽUJ LIDSKÁ PRÁVA, I TA NEJELEMENTÁRNĚJŠÍ. LIDSKOPRÁVNO NENÍ VELKÉ, A MALÉ. LIDSKOPRÁVNO JE JEN JEDNO. BUĎTO JE, A NEBO JSOU LIDSKÁ PRÁVA, HUMANITA, LIDSKÁ DŮSTOJNOST, PORUŠOVÁNA.  >> A V EVROPĚ LIDSKÁ PRÁVA PORUŠOVÁNA JSOU !!! ZNAČNĚ !!! >> 

  >> ´JP´ MONITOR ´ >> 

~~

MARKÉTA PEKAROVÁ ADAMOVÁ: https://humanrights.proweb.cz/human-rights-clanky/9879-marketka-pekarova-adamova


~~

*~~*

~~~

LIDSKÁ PRÁVA, ,,V SOUVISLOSTECH I DOPADECH NA VÝVOJ DĚTÍ, NA I TAK EVOLUCI"..ANEB..TÉMATA, O KTERÝCH JSEM DOSUD PSAL, KTERÁ JSOU VŠAK POVĚTŠINOU STÁLE AKTUÁLNÍ..

LIDÉ A JEJICH DĚTI » LIDSKÁ PRÁVA, ,,V SOUVISLOSTECH I DOPADECH NA VÝVOJ DĚTÍ, NA I TAK EVOLUCI"..ANEB..TÉMATA, O KTERÝCH JSEM DOSUD PSAL, KTERÁ JSOU VŠAK POVĚTŠINOU STÁLE AKTUÁLNÍ..

4.3.2022, JP

..

O TÉMATU LIDSKÝCH PRÁV SE ROZEPISUJI NA MNOHA MÍSTECH MÉHO PÍSMA, TAKŘKA VŠUDE. TOŽ..ZDE VÝBĚREM PRO VÁS NAPŘÍKLAD..SI MŮŽETE PŘIPOMENOUT VZOROVĚ ZDE:

´UNICEF.org´ ..  https://www.FATAMORGANA.Live

HUMAN RIGHTS WATCH

VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN

( International Memorial  ..  Human Rights Centre Memorial

 

24.2.2022.. AKTUÁLNÍ_INFO ´JP´ :

VLADIMÍR PUTIN A SPOL., TEDY I S LAVROVEM, DNES V NOCI ZAÚTOČILI VOJENSKY, FAŠISTICKY, NA UKRAJINU..NA I TAK MNOHO CIVILISTŮ, ŽEN, MUŽŮ, I DĚTÍ, KTEŘÍ SE OCITLI POD PALBOU I RAKET. TO JE AKT TERORISMU NEJVYŠŠÍHO STUPNĚ, A SVĚT, SVĚTOVÉ SPOLEČENSTVÍ, S TĚMITO VELITELI OZBROJENÝCH SIL RUSKA, KTEŘÍ TAKTO ZNEUŽÍVAJÍ SVOU FUNKCI, (K ZABÍJENÍ LIDÍ, ZABÍRÁNÍ ÚZEMÍ) MUSÍ PODLE TOHO JEDNAT. TOTO JE MNOHEM NEBEZPEČNĚJŠÍ FORMA TERORISMU, NEŽLI KTERÝ PŘEDVÁDÍ ALKAIDA, ISLÁMSKÝ STÁT, TITO TERORISTÉ MAJÍ K DISPOZICI I JADERNÉ ZBRANĚ, A STÁLE VELÍ ARMÁDĚ. OBDOBNĚ LZE VNÍMAT TERORISMUS U ALEXANDRA LUKAŠENKA, KTERÝ S PUTINOVCI V TOM KOOPERUJE, POD ZÁMINKO CVIČENÍ A PODOBNĚ. TITO HAJZLI UVĚZŇUJÍ NEVINNÉ LIDI, I Z ŘAD STUDENTŮ, STUDENTEK, KDYŽ I JEN ŠPITNOU NĚCO NÁZOROVĚ PROTI NIM. NASTAL ČAS, ABY SVĚT, TEDY I RUSKÝ_LID V_JEDNOTĚ, HNAL, A DOHNAL, TYTO TERORISTY K TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTI !!!


(25.5.2022): Putin a jeho režim jsou nepřátelé, zrádci a vrazi Rusů, řekl Navalnyj u soudu


Moskevský městský soud dnes zamítl odvolání kritika Kremlu, opozičního politika Alexeje Navalného, proti jeho březnovému odsouzení na devět let do vězení za podvod a pohrdání soudem, oznámily tiskové agentury. Navalnyj vinu odmítá a své uvěznění přičítá režimu ruského prezidenta Vladimira Putina, který u soudu označil za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu.

Alexej Navalnyj

Alexej Navalnyj
FOTO: Twitter Navalnyj, Alexej

Dnešní rozhodnutí soudu odsoudil americký ministr zahraničí Antony Blinken, ukazuje podle něj to, že Rusko chce potlačit jakoukoliv opozici v zemi.

Odvolání obhajoby se nevyhovuje, rozsudek soudu první instance platí beze změny, ohlásil verdikt soudce. Rozsudek tím vstoupil v platnost a Navalnyj bude převezen z nápravného zařízení v Pokrovu ve Vladimirské oblasti do vězení s přísnějším režimem, napsala agentura TASS. Pokrovské vězení se nachází asi 100 kilometrů od Moskvy.

Obhajoba žádala zrušení verdiktu a argumentovala tím, že vina jejího klienta nebyla prokázána. Prokurátorka naopak navrhla ponechat březnový rozsudek v původním znění. Obhajoba podle agentury Interfax ohlásila, že rozhodnutí odvolacího soudu napadne. "Samozřejmě, že to napadneme," řekl advokát Vadim Kobzev.

Nynější rozhodnutí podle listu Kommersant znamená, že Navalnyj by měl vyjít z vězení na svobodu v roce 2031. Sám opozičník dříve poznamenal, že "čísla jsou bezvýznamná", ale že "žába na ropném potrubí", tedy Putinův režim, se sama od sebe nezhroutí.

Navalnyj během procesu setrval v pokrovském vězení a se soudem se spojil prostřednictvím videa.

"Ruského soudu si neváží nikdo," poznamenal nyní opozičník. "Pohrdám vaším soudem, pohrdám vaším systémem, pohrdám vaším režimem," dodal. Následně označil Putinův režim za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu. Soudce pak Navalného přerušil a vyzval jej, aby se vrátil k posuzované otázce. Navalnyj se ohradil, že mu trestní zákon dovoluje v závěrečné řeči sdělit, co se mu zlíbí.

Ještě dříve připomněl, že "závěrečných řečí" měl v poslední době asi sedm a že obvykle jej přerušovali a "vypípávali", jakmile začal hovořit o ruské válce proti Ukrajině.

"Nelíbí se vám, když mluvím o válce? Pak tuto válku použiji jako metaforu pro vaše soudy. Tato válka, stejně jako vaše soudy, je postavena výhradně na lži, bez jediného pravdivého slova", řekl.

Soudce znovu přerušil Navalného, když ten připomínal, že nikdo nevěřil varováním americké rozvědky o chystajícím se ruském útoku na Ukrajinu.

"Můžete mě přerušit a vypnout, ale řeknu vše, co se chystám říct," zareagoval Navalnyj. "Jak by všem bylo bez vás krásně! Je třeba, abyste nechali všechny na pokoji, odpojili se od Ukrajiny, od obyčejných lidí! Váš čas není navždy a váš čas uplyne. Až budete všichni hořet v pekle, přikládat dřevo pod kotel budou vaši předci, kteří si nepřáli, abyste rozpoutali nové války v 21. století," prohlásil.

Pětačtyřicetiletý kritik ruského režimu se předloni několik měsíců zotavoval v Německu z otravy, kterou podle západních laboratoří způsobila bojová látka ze skupiny novičok. Navalnyj z otravy obvinil Kreml, ten nařčení odmítl a zpochybnil i samotný fakt otravy, potvrzený západními experty.

Policie opozičníka po návratu do vlasti zatkla a Navalnyj si nyní odpykává zhruba 2,5 roku vězení kvůli porušení podmínky dřívějšího rozsudku za údajnou zpronevěru. Navalnyj označil své věznění za politicky motivované. V zemi loni kvůli němu vypukly rozsáhlé protesty, proti nimž režim tvrdě zasáhl. Úřady mezitím Navalného organizace označily za "extremistické" a zakázaly je.

V březnovém procesu pak Navalného odsoudili za podvod, kterého se podle soudu dopustil, když sbíral peníze na svou prezidentskou kampaň, přestože věděl, že úřady mu neumožní kandidovat.

Březnový rozsudek i celý soudní proces kritizovaly západní státy. "Zamítnutí odvolání Navalného je dalším příkladem snahy Kremlu potlačit disent a občanskou společnost," napsal po dnešním verdiktu šéf americké diplomacie Blinken. "Respektujeme odvážné občany Ruska, kteří protestují proti brutální válce své vlády a zakořeněné korupci, a to navzdory hrozbám, trestnímu stíhání, zatýkání a otravám," dodal.

Verdikt ostře kritizovalo také Německo jako "zjevnou svévoli" a "součást systematického využívání ruského soudního systému proti disidentům a politické opozici". Ke kritice "politicky motivovaného verdiktu" se již dříve přidala i česká diplomacie.
Témata: Navalnyj, Alexej | Vladimír Putin | EuroZprávy.cz

Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/ 
 

~~

~~

Putin a jeho režim jsou nepřátelé, zrádci a vrazi Rusů, řekl Navalnyj u soudu

Moskevský městský soud dnes zamítl odvolání kritika Kremlu, opozičního politika Alexeje Navalného, proti jeho březnovému odsouzení na devět let do vězení za podvod a pohrdání soudem, oznámily tiskové agentury. Navalnyj vinu odmítá a své uvěznění přičítá režimu ruského prezidenta Vladimira Putina, který u soudu označil za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu.

Alexej Navalnyj

Dnešní rozhodnutí soudu odsoudil americký ministr zahraničí Antony Blinken, ukazuje podle něj to, že Rusko chce potlačit jakoukoliv opozici v zemi.

Odvolání obhajoby se nevyhovuje, rozsudek soudu první instance platí beze změny, ohlásil verdikt soudce. Rozsudek tím vstoupil v platnost a Navalnyj bude převezen z nápravného zařízení v Pokrovu ve Vladimirské oblasti do vězení s přísnějším režimem, napsala agentura TASS. Pokrovské vězení se nachází asi 100 kilometrů od Moskvy.

Obhajoba žádala zrušení verdiktu a argumentovala tím, že vina jejího klienta nebyla prokázána. Prokurátorka naopak navrhla ponechat březnový rozsudek v původním znění. Obhajoba podle agentury Interfax ohlásila, že rozhodnutí odvolacího soudu napadne. "Samozřejmě, že to napadneme," řekl advokát Vadim Kobzev.

Nynější rozhodnutí podle listu Kommersant znamená, že Navalnyj by měl vyjít z vězení na svobodu v roce 2031. Sám opozičník dříve poznamenal, že "čísla jsou bezvýznamná", ale že "žába na ropném potrubí", tedy Putinův režim, se sama od sebe nezhroutí.

Navalnyj během procesu setrval v pokrovském vězení a se soudem se spojil prostřednictvím videa.

"Ruského soudu si neváží nikdo," poznamenal nyní opozičník. "Pohrdám vaším soudem, pohrdám vaším systémem, pohrdám vaším režimem," dodal. Následně označil Putinův režim za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu. Soudce pak Navalného přerušil a vyzval jej, aby se vrátil k posuzované otázce. Navalnyj se ohradil, že mu trestní zákon dovoluje v závěrečné řeči sdělit, co se mu zlíbí.

Ještě dříve připomněl, že "závěrečných řečí" měl v poslední době asi sedm a že obvykle jej přerušovali a "vypípávali", jakmile začal hovořit o ruské válce proti Ukrajině.

"Nelíbí se vám, když mluvím o válce? Pak tuto válku použiji jako metaforu pro vaše soudy. Tato válka, stejně jako vaše soudy, je postavena výhradně na lži, bez jediného pravdivého slova", řekl.

Soudce znovu přerušil Navalného, když ten připomínal, že nikdo nevěřil varováním americké rozvědky o chystajícím se ruském útoku na Ukrajinu.

"Můžete mě přerušit a vypnout, ale řeknu vše, co se chystám říct," zareagoval Navalnyj. "Jak by všem bylo bez vás krásně! Je třeba, abyste nechali všechny na pokoji, odpojili se od Ukrajiny, od obyčejných lidí! Váš čas není navždy a váš čas uplyne. Až budete všichni hořet v pekle, přikládat dřevo pod kotel budou vaši předci, kteří si nepřáli, abyste rozpoutali nové války v 21. století," prohlásil.

Pětačtyřicetiletý kritik ruského režimu se předloni několik měsíců zotavoval v Německu z otravy, kterou podle západních laboratoří způsobila bojová látka ze skupiny novičok. Navalnyj z otravy obvinil Kreml, ten nařčení odmítl a zpochybnil i samotný fakt otravy, potvrzený západními experty.

Policie opozičníka po návratu do vlasti zatkla a Navalnyj si nyní odpykává zhruba 2,5 roku vězení kvůli porušení podmínky dřívějšího rozsudku za údajnou zpronevěru. Navalnyj označil své věznění za politicky motivované. V zemi loni kvůli němu vypukly rozsáhlé protesty, proti nimž režim tvrdě zasáhl. Úřady mezitím Navalného organizace označily za "extremistické" a zakázaly je.

V březnovém procesu pak Navalného odsoudili za podvod, kterého se podle soudu dopustil, když sbíral peníze na svou prezidentskou kampaň, přestože věděl, že úřady mu neumožní kandidovat.

Březnový rozsudek i celý soudní proces kritizovaly západní státy. "Zamítnutí odvolání Navalného je dalším příkladem snahy Kremlu potlačit disent a občanskou společnost," napsal po dnešním verdiktu šéf americké diplomacie Blinken. "Respektujeme odvážné občany Ruska, kteří protestují proti brutální válce své vlády a zakořeněné korupci, a to navzdory hrozbám, trestnímu stíhání, zatýkání a otravám," dodal.

Verdikt ostře kritizovalo také Německo jako "zjevnou svévoli" a "součást systematického využívání ruského soudního systému proti disidentům a politické opozici". Ke kritice "politicky motivovaného verdiktu" se již dříve přidala i česká diplomacie.



Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

Putin a jeho režim jsou nepřátelé, zrádci a vrazi Rusů, řekl Navalnyj u soudu

Moskevský městský soud dnes zamítl odvolání kritika Kremlu, opozičního politika Alexeje Navalného, proti jeho březnovému odsouzení na devět let do vězení za podvod a pohrdání soudem, oznámily tiskové agentury. Navalnyj vinu odmítá a své uvěznění přičítá režimu ruského prezidenta Vladimira Putina, který u soudu označil za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu.

Alexej Navalnyj

Dnešní rozhodnutí soudu odsoudil americký ministr zahraničí Antony Blinken, ukazuje podle něj to, že Rusko chce potlačit jakoukoliv opozici v zemi.

Odvolání obhajoby se nevyhovuje, rozsudek soudu první instance platí beze změny, ohlásil verdikt soudce. Rozsudek tím vstoupil v platnost a Navalnyj bude převezen z nápravného zařízení v Pokrovu ve Vladimirské oblasti do vězení s přísnějším režimem, napsala agentura TASS. Pokrovské vězení se nachází asi 100 kilometrů od Moskvy.

Obhajoba žádala zrušení verdiktu a argumentovala tím, že vina jejího klienta nebyla prokázána. Prokurátorka naopak navrhla ponechat březnový rozsudek v původním znění. Obhajoba podle agentury Interfax ohlásila, že rozhodnutí odvolacího soudu napadne. "Samozřejmě, že to napadneme," řekl advokát Vadim Kobzev.

Nynější rozhodnutí podle listu Kommersant znamená, že Navalnyj by měl vyjít z vězení na svobodu v roce 2031. Sám opozičník dříve poznamenal, že "čísla jsou bezvýznamná", ale že "žába na ropném potrubí", tedy Putinův režim, se sama od sebe nezhroutí.

Navalnyj během procesu setrval v pokrovském vězení a se soudem se spojil prostřednictvím videa.

"Ruského soudu si neváží nikdo," poznamenal nyní opozičník. "Pohrdám vaším soudem, pohrdám vaším systémem, pohrdám vaším režimem," dodal. Následně označil Putinův režim za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu. Soudce pak Navalného přerušil a vyzval jej, aby se vrátil k posuzované otázce. Navalnyj se ohradil, že mu trestní zákon dovoluje v závěrečné řeči sdělit, co se mu zlíbí.

Ještě dříve připomněl, že "závěrečných řečí" měl v poslední době asi sedm a že obvykle jej přerušovali a "vypípávali", jakmile začal hovořit o ruské válce proti Ukrajině.

"Nelíbí se vám, když mluvím o válce? Pak tuto válku použiji jako metaforu pro vaše soudy. Tato válka, stejně jako vaše soudy, je postavena výhradně na lži, bez jediného pravdivého slova", řekl.

Soudce znovu přerušil Navalného, když ten připomínal, že nikdo nevěřil varováním americké rozvědky o chystajícím se ruském útoku na Ukrajinu.

"Můžete mě přerušit a vypnout, ale řeknu vše, co se chystám říct," zareagoval Navalnyj. "Jak by všem bylo bez vás krásně! Je třeba, abyste nechali všechny na pokoji, odpojili se od Ukrajiny, od obyčejných lidí! Váš čas není navždy a váš čas uplyne. Až budete všichni hořet v pekle, přikládat dřevo pod kotel budou vaši předci, kteří si nepřáli, abyste rozpoutali nové války v 21. století," prohlásil.

Pětačtyřicetiletý kritik ruského režimu se předloni několik měsíců zotavoval v Německu z otravy, kterou podle západních laboratoří způsobila bojová látka ze skupiny novičok. Navalnyj z otravy obvinil Kreml, ten nařčení odmítl a zpochybnil i samotný fakt otravy, potvrzený západními experty.

Policie opozičníka po návratu do vlasti zatkla a Navalnyj si nyní odpykává zhruba 2,5 roku vězení kvůli porušení podmínky dřívějšího rozsudku za údajnou zpronevěru. Navalnyj označil své věznění za politicky motivované. V zemi loni kvůli němu vypukly rozsáhlé protesty, proti nimž režim tvrdě zasáhl. Úřady mezitím Navalného organizace označily za "extremistické" a zakázaly je.

V březnovém procesu pak Navalného odsoudili za podvod, kterého se podle soudu dopustil, když sbíral peníze na svou prezidentskou kampaň, přestože věděl, že úřady mu neumožní kandidovat.

Březnový rozsudek i celý soudní proces kritizovaly západní státy. "Zamítnutí odvolání Navalného je dalším příkladem snahy Kremlu potlačit disent a občanskou společnost," napsal po dnešním verdiktu šéf americké diplomacie Blinken. "Respektujeme odvážné občany Ruska, kteří protestují proti brutální válce své vlády a zakořeněné korupci, a to navzdory hrozbám, trestnímu stíhání, zatýkání a otravám," dodal.

Verdikt ostře kritizovalo také Německo jako "zjevnou svévoli" a "součást systematického využívání ruského soudního systému proti disidentům a politické opozici". Ke kritice "politicky motivovaného verdiktu" se již dříve přidala i česká diplomacie.



Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

Putin a jeho režim jsou nepřátelé, zrádci a vrazi Rusů, řekl Navalnyj u soudu

Moskevský městský soud dnes zamítl odvolání kritika Kremlu, opozičního politika Alexeje Navalného, proti jeho březnovému odsouzení na devět let do vězení za podvod a pohrdání soudem, oznámily tiskové agentury. Navalnyj vinu odmítá a své uvěznění přičítá režimu ruského prezidenta Vladimira Putina, který u soudu označil za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu.

Alexej Navalnyj

Dnešní rozhodnutí soudu odsoudil americký ministr zahraničí Antony Blinken, ukazuje podle něj to, že Rusko chce potlačit jakoukoliv opozici v zemi.

Odvolání obhajoby se nevyhovuje, rozsudek soudu první instance platí beze změny, ohlásil verdikt soudce. Rozsudek tím vstoupil v platnost a Navalnyj bude převezen z nápravného zařízení v Pokrovu ve Vladimirské oblasti do vězení s přísnějším režimem, napsala agentura TASS. Pokrovské vězení se nachází asi 100 kilometrů od Moskvy.

Obhajoba žádala zrušení verdiktu a argumentovala tím, že vina jejího klienta nebyla prokázána. Prokurátorka naopak navrhla ponechat březnový rozsudek v původním znění. Obhajoba podle agentury Interfax ohlásila, že rozhodnutí odvolacího soudu napadne. "Samozřejmě, že to napadneme," řekl advokát Vadim Kobzev.

Nynější rozhodnutí podle listu Kommersant znamená, že Navalnyj by měl vyjít z vězení na svobodu v roce 2031. Sám opozičník dříve poznamenal, že "čísla jsou bezvýznamná", ale že "žába na ropném potrubí", tedy Putinův režim, se sama od sebe nezhroutí.

Navalnyj během procesu setrval v pokrovském vězení a se soudem se spojil prostřednictvím videa.

"Ruského soudu si neváží nikdo," poznamenal nyní opozičník. "Pohrdám vaším soudem, pohrdám vaším systémem, pohrdám vaším režimem," dodal. Následně označil Putinův režim za nepřítele, zrádce a vraha ruského lidu. Soudce pak Navalného přerušil a vyzval jej, aby se vrátil k posuzované otázce. Navalnyj se ohradil, že mu trestní zákon dovoluje v závěrečné řeči sdělit, co se mu zlíbí.

Ještě dříve připomněl, že "závěrečných řečí" měl v poslední době asi sedm a že obvykle jej přerušovali a "vypípávali", jakmile začal hovořit o ruské válce proti Ukrajině.

"Nelíbí se vám, když mluvím o válce? Pak tuto válku použiji jako metaforu pro vaše soudy. Tato válka, stejně jako vaše soudy, je postavena výhradně na lži, bez jediného pravdivého slova", řekl.

Soudce znovu přerušil Navalného, když ten připomínal, že nikdo nevěřil varováním americké rozvědky o chystajícím se ruském útoku na Ukrajinu.

"Můžete mě přerušit a vypnout, ale řeknu vše, co se chystám říct," zareagoval Navalnyj. "Jak by všem bylo bez vás krásně! Je třeba, abyste nechali všechny na pokoji, odpojili se od Ukrajiny, od obyčejných lidí! Váš čas není navždy a váš čas uplyne. Až budete všichni hořet v pekle, přikládat dřevo pod kotel budou vaši předci, kteří si nepřáli, abyste rozpoutali nové války v 21. století," prohlásil.

Pětačtyřicetiletý kritik ruského režimu se předloni několik měsíců zotavoval v Německu z otravy, kterou podle západních laboratoří způsobila bojová látka ze skupiny novičok. Navalnyj z otravy obvinil Kreml, ten nařčení odmítl a zpochybnil i samotný fakt otravy, potvrzený západními experty.

Policie opozičníka po návratu do vlasti zatkla a Navalnyj si nyní odpykává zhruba 2,5 roku vězení kvůli porušení podmínky dřívějšího rozsudku za údajnou zpronevěru. Navalnyj označil své věznění za politicky motivované. V zemi loni kvůli němu vypukly rozsáhlé protesty, proti nimž režim tvrdě zasáhl. Úřady mezitím Navalného organizace označily za "extremistické" a zakázaly je.

V březnovém procesu pak Navalného odsoudili za podvod, kterého se podle soudu dopustil, když sbíral peníze na svou prezidentskou kampaň, přestože věděl, že úřady mu neumožní kandidovat.

Březnový rozsudek i celý soudní proces kritizovaly západní státy. "Zamítnutí odvolání Navalného je dalším příkladem snahy Kremlu potlačit disent a občanskou společnost," napsal po dnešním verdiktu šéf americké diplomacie Blinken. "Respektujeme odvážné občany Ruska, kteří protestují proti brutální válce své vlády a zakořeněné korupci, a to navzdory hrozbám, trestnímu stíhání, zatýkání a otravám," dodal.

Verdikt ostře kritizovalo také Německo jako "zjevnou svévoli" a "součást systematického využívání ruského soudního systému proti disidentům a politické opozici". Ke kritice "politicky motivovaného verdiktu" se již dříve přidala i česká diplomacie.



Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

Zdroj: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/putin-a-jeho-rezim-jsou-nepratele-zradci-a-vrazi-rusu-rekl-navalnyj-u-soudu.11c5fddf/

(18.5.2022): BEZCITNÍ RUŠTÍ VELITELÉ ZABÍJEJÍ VLASTNÍ ZRANĚNÉ VOJÁKY: https://www.forum24.cz/nasi-bezcitni-velitele-zabijeji-vlastni-zranene-vojaky-popisuji-rusti-okupanti/?fbclid=IwAR1lZndlhbmzqSvAiJwAaigAXLAyB7dD4FlfcyBtsQFNCGTCOOC87nfTdls

(13.5.2022) Video z Ukrajiny: Rusové zabili civilisty a rabovali autosalon - CNN_Prima_NEWS https://cnn.iprima.cz/desive-zabery-z-ukrajiny-obletly-svet-rusove-zabili-dva-civilisty-a-rabovali-autosalon-107726

(4.3.2022) VÁLKA NA UKRAJINĚ, KTEROU ROZPOUTAL ÚTOČNĚ, SVÉVOLNĚ, NEODŮVODNĚNĚ, JEN KVŮLI SVÉMU EGU, HITLEROVEC VLADIMÍR PUTIN, KTERÝ SE NA NI PŘIPRAVOVAL cca 20LET, VYVÍJEL A VYRÁBĚL V RUSKU ZBRANĚ, Z VOJSKA RUSKÉ ARMÁDY VYTVOŘIL SI JEMU PODOBNÉ HITLEROVCE, KTEŘÍ BOMBARDUJÍ UKRAJINU S CÍLEM SROVNAT JI SE ZEMÍ, BOMBARDUJÍ BYTOVÉ DOMY, MĚSTA, ŠKOLKY, NEMOCNICE, A  ZAJATÍ PAK ŘÍKAJÍ, JACÍ ŽE TO JSOU NEVIŇÁTKA, ŽE O NIČEM NEVĚDÍ..A BOMBARDUJÍ, ODSTŘELUJÍ RAKETAMI, A BOMBARDUJÍ, A ODSTŘELUJÍ..A HITLERO_PUTIN SI VYMYSLEL NA RUSY ZÁKON, ŽE KDO TOHLE POJMENUJE V_PRAVDĚ, TOHO ZAVŘE NA 15 LET, A LŽE RUSKÉMU LIDU PROSTŘEDNICTVÍM RUSKÝCH MÉDIÍ A LŽE, A LŽE, OBELHÁVÁ VŠECHNY V RUSKU, LID RUSKÝ, ARMÁDU, VŠECHNY..LHÁŘSKO HITLEROVSKOU SVOU PROPAGANDOU. ODPOJIL FACEBOOK LIDEM, A JINÉ MOŽNOSTI, KDE BY NA RUSKÝ LID NÁHODOU NĚKDE VYKOUKLA PRAVDA, POD I HROZBAMI JICH UVĚZNĚNÍ. HITLEROVEC VLADIMÍR PUTIN JE TERORISTOU NA PLANETĚ ZEMI N.1.. PSYCHOPAT i TEN ..

UPOZORNĚNÍ: TOTO NENÍ REKLAMA NA MORÁLNĚ ZVRÁCENÝ DOPOSUD ČESKÝ DENÍK ,,BLESK.CZ“, KŘIVĚ PSYCHO SATANISTICKO FAŠISTICKÝ ČESKÝ BULVÁR..TEN..

ZRŮDNOST ,,PUTINISMU"..COBY I HITLERISMU, A OBDOBNĚ RÁDOBY..I LECKDY FAKTICKY DOKONANÉ FAŠISTICKO DIKTÁTORSKÉ PRAKTIKY, NEJEN V RUSKU  :

(13.5.2022) Video z Ukrajiny: Rusové zabili civilisty a rabovali autosalon - CNN_Prima_NEWS https://cnn.iprima.cz/desive-zabery-z-ukrajiny-obletly-svet-rusove-zabili-dva-civilisty-a-rabovali-autosalon-107726

 

 (25.3.2022) Rusko nebere rozhovory o Ukrajině vážně, jde mu o čas, míní Trussová | EuroZprávy.cz: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/rusko-nebere-rozhovory-o-ukrajine-vazne-jde-mu-o-cas-mini-trussova.f0f68cfd/

GALERIE: 

(20.3.2022): ZRŮDA_TATÍK_DMITRIJ_SERGEJEVIČ_PESKOV: IDYLKA SKONČILA!! PESKOVE A SPOL. JSI ZRŮDA!!! JAKO PUTIN JE ZRŮDA. TOHLE JSTE VY: PUTIN, SHOJGU, PESKOV> 
 

(25.3.2022) GALERIE: ONLINE: Lidé v Mariupolu umírají hlady, tvrdí město. A EU řeší další sankce proti Rusku | FOTO 1 | Blesk.czGALERIE: ONLINE: Lidé v Mariupolu umírají hlady, tvrdí město. A EU řeší další sankce proti Rusku | FOTO 1 | Blesk.cz https://www.blesk.cz/galerie/zpravy-valka-na-ukrajine/1112791/online-lide-v-mariupolu-umiraji-hlady-tvrdi-mesto-a-eu-resi-dalsi-sankce-proti-rusku?foto=168

(15.3.2022) MARINA OVSJANNIKOVOVÁ: https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/protest-proti-valce-v-zivem-vysilani-ruske-televize-zene-hrozi-tvrdy-trest.443a17a5/

15. března 2022, 09:59 Autor: EuroZprávy.cz / ČTK.. Advokáti nemohou najít novinářku a televizní produkční Marinu Ovsjannikovovou, kterou policie zadržela v pondělí večer po jejím protestu proti válce v živém vysílání ruské státní televize. Uvedl to dnes server Meduza s odvoláním na Daniila Bermana, advokáta sdružení na ochranu lidských práv Agora.https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/ruska-ktera-v-televizi-protestovala-proti-valce-je-stale-zadrzena.9bd17d28/

 

(15.3.2022) MARIUPOL CITY, UKRAINE : 

https://www.google.com/search?q=mariupol&oq=MARIUPOL

https://www.bing.com/search?q=MARIUPOL

Tatjana se svými dětmi utíkala z Irpiňu: Ruští vojáci je chladnokrevně popravili | FOTO 1 | Blesk.cz : https://www.blesk.cz/galerie/zpravy-valka-na-ukrajine/1125962/tatjana-se-svymi-detmi-utikala-z-irpinu-rusti-vojaci-je-chladnokrevne-popravili?foto=1

 https://newsbox.cz/zpravy/on-line-boje-na-ukrajine-pokracuji-rusove-pry-kvuli-civilistum-zastavi-palbu-ve-dvou-mestech-x2oimspc >> Střílet rusové nepřestali, lidé bez jídla, bez vody, tak uvěznění ruskou armádou, a odstřelujíc JE, civilisty, jejich obydlí, domy, město <<

https://newsbox.cz/zpravy/on-line-britanie-chce-kvuli-utoku-na-elektrarnu-mimoradne-zasedani-rb-osn-dal-umiraji-civiliste-pc0vzoc1

..(12.3.2022) UKRAJINA FOTO/MARIUPOL: Už 300 zraněných. Chybí elektřina, teplo, tekoucí voda a dochází jídlo | Blesk.cz .. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-valka-na-ukrajine/705880/ostrelovany-mariupol-nema-vodu-ani-elektrinu-uz-300-zranenych-moskva-obyvatele-pusti-pryc.html 

 https://www.blesk.cz/galerie/zpravy-valka-na-ukrajine/1124522/novinarka-natalja-utekla-pred-putinem-do-cech-desive-svedectvi-o-utoku-na-reaktor?foto=2  

 

DALŠÍ INFO O FAŠISMU NA PLANETĚ ZEMI, O TOM FAŠISMU, KTERÝ JE VIDĚT, KTERÝ VIDÍ ZŘETELNĚ, I NA PRVNÍ POHLED, CELÝ SVĚT: 

SVJATLANA CICHANOUSKA NA NÁVŠTĚVĚ POLSKA (30.5.2021) LIDÉ VYŠLI DO ULIC NA JEJÍ PODPORU V LITVĚ, V POLSKU, NA UKRAJINĚ, DEMONSTROVALI PROTI REŽIMU FAŠISTY VŮČI LIDU, VOLEBNĚ ZFALŠOVANÉMU, LUKAŠENKOVU

SVJATLANA CICHANOUSKÁ, **MNOU** UZNANÁ PREZIDENTKA BĚLORUSKA V EXILU ( 3/2021: NEprohráli jste, Svjatlanko, vynaložená energie ze strany LIDU SE NEZTRÁCÍ. .. I Adolf Hitler svůj fašismus PROHRÁL. )

RUSKO: PUTINOVSKÉ NORMY ANTIOPOZIČNÍ = HITLEROVSKÝ FAŠISMUS

RUSKO. DUMOVĚ PUTINSKÉ, a OPOZICE TAMNÍ..

BĚLORUSKO.. POLITIČTÍ VĚZNI FAŠISTICKÉ DĚVKY LUKAŠENKA a spol... INFORMATIVNĚ (1)

BĚLORUSKO: DĚVKA FAŠISTICKÁ ,,LUKAŠENKA" ZŘÍDILA PRÝ SPECIÁLNÍ CELY PRO VÝSLECHY POLITICKÝCH OPONENTŮ~OPONENTEK.. VĚZŇŮ

BĚLORUSKO: SERGEJ CICHANOUSKÝ ( SJARHEJ CICHANOUSKI )..BLOGGER, KRITIK REŽIMU LUKAŠENKA, POLITICKÝ VĚZEŇ

ROMAN PRATASEVICH~BLOGGER, NOVINÁŘ, BĚLORUSKÝ, UNESENÝ A UVĚZNĚNÝ, TERORISTOU N.2 NA PLANETĚ ZEMI (PO VLADIMÍRU PUTINOVI) ALEXANDREM LUKAŠENKEM.

BĚLORUSKO: STEPAN LATYPOV, POLITICKÝ VĚZEŇ

EVROPA (EU).. SANKCE VŮČI REŽIMU FAŠISTICKÉ DĚVKY ALEXANDRA LUKAŠENKA a spol V BĚLORUSKU.. Informativně

USA: SANKCE VŮČI REŽIMU FAŠISTICKÉ DĚVKY V BĚLORUSKU ALEXANDRA LUKAŠENKA a spol.. informativně

BĚLORUSKO.. KAUZA POLITICKÝCH VĚZŇŮ FAŠISTICKÉ DĚVKY LUKAŠENKA a spol: ad 1) PAVEL SEVERINEC.. PLUS DALŠÍ související informace 1

BĚLORUSKO: RUSLAN KULEVIČ.. NOVINÁŘ

BĚLORUSKO.. POLITIČTÍ VĚZNI FAŠISTICKÉ DĚVKY LUKAŠENKA a spol: ad1b) PAVEL SEVERINEC A DALŠÍ související informace 2

BĚLORUSKO.. INFORMATIVNĚ: NEXTA~Telegram

BĚLORUSKO: **MŮJ** VZKAZ Alexandru LUKAŠENKOVI, BĚLORUSKÝM OZBROJENÝM.. BEZPEČNOSTNÍM.. SILÁM.. TAMNÍ POLICII, ARMÁDĚ, PILOTŮM..

ALEXEJ NAVALNYJ, RUSKÝ OPOZIČNÍ POLITIK

ČÍNA.. MASAKR NA NÁMĚSTÍ NEBESKÉHO KLIDU

UJGUROVÉ.. ČÍNA.. "HEJ, Si Ťin-pchingu à spol.. LIDSKÁ PRÁVA NEJSOU, A NIKDY NEBUDOU VNITŘNÍ ZÁLEŽITOSTÍ KOHOKOLIV, VŮČI DRUHÝM LIDEM, VŮČI DRUHÉMU ČLOVĚKU. LIDSKÁ PRÁVA JSOU DEFINOVÁNA V **MÉM ROZŠÍŘENÉM DESATERU** " VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN". A ŽE TI, A TOBĚ PODOBNÝM, NIKDO NEBUDE DIKTOVAT TOTÓ ? **JÁ** JO. A ŽE SI UDRŽUJEŠ A SPOL IMAGE ABYSTE NEZTRATILI SVOU TVÁŘ PAPALÁŠSKOU ?? **JÁ** Ti a spol NA TO SERU. **JESUS**KRISTUS**

UJGUROVÉ V ČÍNĚ, MENŠINOVÉ ETNIKUM

UJGUROVÉ V ČÍNĚ, SUMMIT OSN

STEVEN SEAGAL V RUSKÉ DUMĚ ?.. COPAK ASI BUMBAL?.. BUM BÁC, BUM.. TO JEN BUBENÍK SPADL DO TYMPÁNŮ..

..Dále: MAYNMAR(BARMA) ..S AUTORITÁŘSKO FAŠISTIC VOJENSKOU JUNTOU 

AFGHÁNISTÁN S FAŠISTIC TÁLIBÁNCI, FAŠISTIC I, A ZEJMÉNA: VŮČI TAMNÍM ŽENÁM

NEPŘIPADÁ VÁM.. MILÍ.. ŽE JE TOHO FAŠISMU NA ZEMI PLANETĚ V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ NĚJAK HODNĚ?!! PŘÍLIŠ!! 

HAITI po následcích přírodní katastrofy..a pomoc jim.. 

 


~~~

 

 >> CULTURE_PLUS.Live (in: CZ..) >>

 

https://www.CulturePlus.Live ( UPOZORNĚNÍ: www Link zdejšího webu je nutno zadávat do příkazového řádku vyhledávače přesně ve zde uvedeném znění, jinak vyhledávače tuto webovou stránku mají tendenci, nejspíš na politickou objednávku, sabotovat..tedy nenalézat )

>> CULTURE_PLUS.Live >>   >> ´ JP-MONITOR ´ >>

Vítejte ! ..na :

( klikněte zde) : >> "CULTURE_PLUS.Live" >>

+

 

*~~*

~~~

´CULTURE PLUS´.. Autor : JIŘÍ PELÍŠEK ( JESUS SCHOOL ) ... Email: [ JPelischek@outlook.com ] + [ JPelischek@protonmail.com ] / Duplicitní Email PROTO, ŽE Emaily MI umí nejednou RŮZNĚ, i SABOTÉRSKY TRUCOVAT /

  (  "A"    JP-MONITOR   FOR HEALTH ONE   3GBING   Google   MSN   RSS MONITOR  }  1.PREZIDENTKA.cz DENISA ROHANOVÁ (FB) }  ..  PREZIDENT.sk ZUZANA ČAPUTOVÁ (FB)  } KANDIDÁTI  } Reuters   DeutscheWelle   TheGuardian   BBC   The New York Times   EuroZprávy.cz(RSS)   i_DNES(RSSAZ   Seznam.cz   Aktuálně.cz   Deník.cz(RSSEcho24.cz   Forum24.cz   A2ALARM   ČT24(RSSiROZHLAS(RSSČRoPlus(RSSDeníkN.cz(RSSČeskéNoviny(RSS) E15.cz   Teraz.sk (Teraz.sk webmagazín RSS)   | |   Sítě v hrsti   Nexta   Telegram.org   ( International Memorial   Human Rights Centre Memorial  Seznamky(cz)   Dating.com   LanguageSchool   | |   ZDRAVÍ:  FOR HEALTH ONE (1) (2)   PATENTNÍ_MEDICÍNA.cz   HNÍZDO_ZDRAVÍ.cz   CELOSTNÍ_MEDICÍNA.cz



Hlavní stránka

  "CULTURE_PLUS.Live" ..  "KULTURA_PLUS"

Vítejte ! :-) NA STRÁNCE "KULTURA_PLUS"..} VÍCE, NEŽ ,,JEN" TIPY, KAM ZAJÍT ZA KULTUROU, ZA ZÁBAVOU, ZA POBAVENÍM SE.. ( TAKÉ JE: KULTURA_"ŽIVOTA"..POJEM TEN, PLATNÝ NEJEN POLITIKŮM, POLITIČEK, NEJEN LIDÍ V MÉDIÍCH.. )

~~

Když se řekne: "KULTURA" ..

"KULT u ´RA" .. "Kult u RADOSTI" (staročesky)

JE DOBRÉ, ABY KULTURA BYLA, ABY KDYŽ UŽ JI KDOKOLI DĚLÁ, ABY BYLA POKUD MOŽNO "JAPNÁ". TEDY: !!! >>NIKOLI NEJAPNÁ>> !!!. NIKOLI TEDY: FAŠISTICKÁ !!!

TEDY, ABY VĚDĚLA, KULTURA, CO JE SLUŠNOST. ( TO PLATÍ TAKTÉŽ SAMOZŘEJMĚ I PRO MÉDIA, ZPRAVODAJSKÁ I JINÁ, WEB_MÉDIA, PRO POLITKY..POLITIČKY.., PRO CELOU ŠIROKOU SPOLEČNOST.. CO SE JEŠTĚ DĚLÁ, ŘÍKÁ, A CO SE UŽ KDY A JAK NEDĚLÁ, NEŘÍKÁ.. ) PROTOŽE, TAM, KDE NENÍ HRANIC MEZI JAPNOSTÍ A NEJAPNOSTÍ, TAM JE PROSTOR K NEJAPNÉ I BEZBŘEHOSTI..ČÍMŽ VZNIKAJÍ například i VÁLKY RŮZNĚ SI. KAŽDÝ..KAŽDÁ.. MÁ PRÁVO SE BRÁNIT ÚTOKU, ÚTOKŮM, PRVOÚTOČNÝM, ,,NEJAPNA"..,,FAŠISMU".. ,,FAŠISMU HAJZLÍ" .. FAŠO: ,,SOUHAJZLÍ")

~~

TIPs: >> For Health One..>>

~~

TÉMA: MÉDIA, MEDIÁNÍ PROSTOR .. JE MI TO LÍTO, ALE MUSÍM KONSTATOVAT, ŽE V MÉDIÍCH ČR SE NACHÁZEJÍ, i HOJNĚ, PRVKY ZKAŽENOSTI. UMĚJÍ BÝT i POŘÁDNĚ HNUSNÍ. POŘÁDEK, PERSONÁLNÍ, UDĚLAT SI MEZI SEBOU NECHTĚJÍ, ČI i NEJSOU SCHOPNI. . PROTO, A NEJEN PROTO.. VELMI DOPORUČUJI VŠEM, ABY SI CHRÁNILI SVÉ DUŠEVNÍ ..POTAŽMO CELOSTNÍ.. ZDRAVÍ, A V RÁMCI TOHO, ABY JSTE VŠICHNI VELMI ZVAŽOVALI, CO JEŠTĚ SMÍ PŘEKROČIT, PŘEKRAČOVAT, PRÁH VAŠEHO VNÍMÁNÍ, REALITU VAŠEHO ŽIVOTA ( V_RÁMCI HODNOT i KŘESŤANSKÝCH, HUMANITY, LIDSKOPRÁVNA.., LIDSKÉ_DŮSTOJNOSTI ) A_CO_UŽ_NE_!!! CHRAŇTE, OCHRAŇUJTE, BRAŇTE, SVÉ ZDRAVÍ A ZDRAVÍ A DŮSTOJNOST i VAŠICH BLÍZKÝCH, VAŠICH BLIŽNÍCH..V_KOSMU.. NA_ZEMI_PLANETĚ. TELEVIZNÍ, ROZHLASOVÉ, A JINÉ PŘIJÍMAČE, TAKTÉŽ I RŮZNÉ WEB_PLATFORMY, MAJÍ TU VÝHODU, ŽE SE DAJÍ VYPNOUT. INFORMACE SI MŮŽETE, PŘÍPADNĚ i PŘEČÍST, KTERÉ POTŘEBUJETE, A LZE i ŘÍCI, ŽE TAK SE ČLOVĚK MŮŽE V KRATŠÍM ČASE DOBRAT i INFORMACÍ KVANTITATIVNĚ VÍCE, i V KRATŠÍM ČASE. NO, SEM TAM OBČAS SI LZE V PROGRAMU VYBRAT NĚJAKÝ ZAJÍMAVÝ POŘAD..[ TO KDYŽ SE TI, KDOŽ JSOU V MÉDIÍCH, NEUMĚJÍ CHOVAT, NECHTĚJÍ SE SE SLUŠNOSTÍ (..jak uvádím VZOROVĚ we www Linku výše..) SROVNAT v domění jejich, že to je svoboda, že to je svoboda slova.., že to je demokracie . A je při tom úplně jedno, jak se chvástají, jak se i sem tam chválej ].               

( JP 13.2.2022 )

~~

~~

TÉMA: >> Kultura_Plus >> s Českým rozhlasem, a spol. ( podobnost názvů webů, zdejších těchto zde stránek, kde se právě nacházíte, a jejich,  je zde čistě náhodná ).

~~

POEZIE

POMOC UKRAJINCŮM(KÁM) INFO 

 STOJÍME  ZA_UKRAJINOU.CZ 

 POMÁHEJ UKRAJINĚ.CZ 

AMBASÁDA_UKRAJINY v ČESKÉ_REPUBLICE

  MINISTERSTVO_VNITRA ~ NAŠI UKRAJINCI.CZ ~

MINISTERSTVO_ZAHRANIČÍ

SBÍRKY PRO UKRAJINU (1), (2) INFO SITE

KULTURA PRO UKRAJINU

RADIO UKRAJINA ( web Českého rozhlasu )

RADIO PLAYER UKRAINE: >> BING >>   >>GOOGLE

HUMAN RIGHTS

TV in UKRAINE Language ( Czech_TV(Česká televize)

CZECH OFFICE DEPARTMENT.. ( INFO in UKRAINE LANGUAGE )

POST_BELLUM PRO_UKRAJINU / Charita

ADRA .. Humanitární organizace

 DALŠÍ INFO ´1´ 

 ~~~

~~~

´CULTURE_PLUSˇ

  ...